Τρόποι αποστολής & χρέωσης

Διεκπεραίωση παραγγελιών

  • Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός Ελλάδας.
  • Η εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται η Εταιρεία είναι η Γενική Ταχυδρομική.
  • Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμo ωράριο.
  • Κάθε παραγγελία ακολουθείται από ένα email για την επιβεβαίωση της.

Διαθεσιμότητα προιόντων

Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μεταγενέστερης μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά.

Χρεώση αποστολής προιόντων

Η Εταιρεία καλύπτει τα έξοδα της 1ης αποστολής της παραγγελίας καθώς και την 1η επιστροφή στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προιόν. Σε περίπτωση  επιπρόσθετων  δρομολογίων, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα κόστη αποστολής.

Χρόνος Παράδοσης

Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τη 13:00 εργάσιμης καθημερινής ημέρας,(Δευτέρα έως Παρασκευή) και στις 11:00 πμ το Σάββατο,  η παράδοση γίνεται μέσα σε
1 εργάσιμη ημέρα / εντός Αττικής
1-3  εργάσιμες ημέρες / για χερσαίους, νησιώτικους προορισμούς
1-4 εργάσιμες ημέρες για δύσβατους προορισμούς
Για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία εκτός παραπάνω χρονικών ορίων ο χρόνος παράδοσης μεταβάλλεται αντιστοίχως καθότι εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Τρόπος Παράδοσης

Η παράδοση πραγματοποιείται στη διεύθυνση που ο ίδιος ο πελάτης έχει υποδείξει στην Εταιρία κατά την παραγγελία του.
Η Γενική Ταχυδρομική παραδίδει τα εμπορεύματα σε ώρες και ημέρες εργάσιμες.
Αν ο πελάτης επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία του σε χρονική περίοδο διαφορετική από τη συνήθη προκαθορισμένη, χρειάζεται να έρθει σε επαφή με τη Γενική Ταχυδρομική της περιοχής του παραδίδοντας τον κωδικό αποστολής του.

Πολιτική τιμών

Οι αναγραφόμενες τιμές των προιόντων είναι οι τελικές ( δηλαδή συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν Φ.Π.Α).
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή: Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση στον χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και για ποσά έως 2.000€ ανά αποστολή

Αυτός ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, όπως περιγράφονται στην Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα. Παρακαλούμε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.